Ei conduc tara!


Am privit,ieri, stupefiat, la deputatii care, sub privirile satisfacute si, mi s-a parut mie, oarecum ironice, ale liderilor sindicali, votau, ridicandu-se in picioare, marirea salariilor profesorilor. De ce, stupefiat? Pentru unanimitatea electorala care-i facuse pe „alesii nostri” sa uite ca votul lor inseamna bani multi, inseamna, in conditiile economiei de piata, un ghiont dat „cererii” care va sari undeva unde nu va ajunge si „oferta” decat prin cresterea preturilor si a importurilor, insotite de devalorizarea leului. Nimeni, nici ministrul educatiei nici cel al finantelor, ca sa nu mai vorbesc de primul-ministru, nu au prezentat deputatilor tabloul perspectivei sumbre pe care o deschideau economiei romanesti. Abia azi, dupa ce s-a votat, dl. Varujan Vozganian, speriat de aparitia altor cereri de majorare, tot cu 50%, a salariilor, alarmat de dezastrul ce se contureaza, a vorbit si din gura sa a iesit adevarul. Iar adevarul este acela ca pe fondul crizei globale, se adopta decizii economice, dictate de lacomia electorala, care pot aduce prabusirea economiei nationale. De platit vom plati noi. Platind, sa nu uitam iresponsabilitatea care a creat aceasta situatie.

O astfel de decizie, dictata de lacomia personala si adoptata pe ascuns, este marirea cu sume importante a pensiilor parlamentarilor. Azi se vor afla detalii.

https://mirceasuman.wordpress.com/2008/09/15/uraganul-ajunge-si-la-noi/

Anunțuri

2 responses to “Ei conduc tara!

  1. Ce mai contează pentru ei faptul că românii s-ar putea confrunta cu o nouă inflaţie de proporţii ca aceea de pe vremea lui Văcăroiu, ce mai contează că în aceste condiţii nici profesorii şi nici pensionarii nu se vor mai putea bucura de aşa zisa creştere salarială, important este ca ei să fie realeşi în confortabilele fotolii parlamentare

  2. @ radupress Aveti perfecta dreptate. Macar de-am invata ceva. Va mai astept.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s