O sugestie pentru domnul primar.


Am aflat, cu oarecare intarziere, ca dl. primar al Brasovului, G. Scripcaru, a slabit si pare lipsit de energie, ceea ce a determinat unele speculatii, in presa locala, in legatura cu eventuala boala de care ar suferi. Dorindu-i sanatate, trebuie sa ma arat oarecum surprins de explicatia pe care a dat-o, intr-o conferinta de presa, daca nu gresesc, cum ca este vorba numai de oboseala provocata de faptul ca a depus eforturi exagerate lucrand singur la mai multe proiecte. Aceasta este ideea pe care, din pacate, nu am posibilitatea s-o redau exact cu cuvintele Domniei-Sale. Deoarece se vorbeste ca primaria are mult peste 500 de salariati, -nu am gasit cifra exacta-, m-a surprins sa aud ca intre ei nu sunt macar 10-15, sa zicem, care sa-l poata ajuta pe dl. primar, asa ca-i sugerez sa se dispenseze de cativa si sa angajeze altii mai competenti. Va fi mai bine pentru Domnia Sa si, in special, pentru noi, brasovenii.  Cu ocazia aceasta rog pe dl. primar sa informeze opinia publica brasoveana cati angajati sunt remunerati pe statele primariei, din impozitele pe care le platim, inclusiv cei din asa numitele servicii externalizate. De fapt, bine ar fi, ca aceste date, fiind vorba de bani publici, sa fie afisate pe site-ul primariei,inclusiv cateva informatii despre directori, sefi de servicii, birouri, etc.

Reclame

2 responses to “O sugestie pentru domnul primar.

  1. Am incercat sa „misc” citeva servicii din primarie asa ca am ajuns un expert la sapaturi pe site reusind sa gasesc si organigrama. Nr. posturi = 460 + 3 .Au modificat iarasi site-ul asa ca nu mai gasesc linkul insa daca doriti o trimit prin mail. Off topic ma mindresc ca am reusit sa intirzii cu 30 minute aprinderea luminii in oras.Campania se vede aici: http://popescu-colibasi.ro/brasov_Live/brasov_Live.htm

  2. @Dan Popescu Colibasi Nu stiu daca cifra data de Dvs. cuprinde si asa numitele servicii externalizate, printre care cred ca este si Directia de Patrimoniu, depozitara a numeroase tranzactii discrete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s