Dl. BENEDEK LEVENTE trebuie sa raspunda!


La adapostul si sub pretextul libertatii de creatie artistica, un „pictor” din Timisoara, numit, am inteles, Benedek Levente, a infatisat harta Romaniei, deci Romania, ca pe un organ sexual. Nu vreau sa ma lansez in interpretarea viziunii artistice a dlui Benedek Levente si nu ma intereseaza eventualele pareri ale unor „esteti” care vor sari in apararea „artistului”. Pentru orice om normal, cetatean al acestei tari, este vorba de o grava jignire. Romania este tara mea pe care, indiferent de ceea ce pot reprosa unor concetateni, o iubesc. Nu mi-as permite sa fac vreun gest, sau sa spun ceva, care sa jigneasca pe cetatenii oricarei alte tari si cer, la randul meu, respect pentru tara mea. Domnul Benedek Levente, care este cetatean roman, trebuie sa raspunda in fata justitiei.  

P.S. Asociatia „Noua Dreapta” a depus, este dreptul sau, plangere penala impotriva dlui Benedek Levente. Dupa parerea mea, insa, a cere, in calitate de cetatean, respect pentru tara ta nu este politica, nici de dreapta si nici de stanga. Sunt impotriva folosirii in scop politic a dragostei de tara si cred ca, in primul rand, trebuie sa intervina, in numele tuturor cetatenilor, Guvernul Romaniei.

23.09.08 Cred ca nu am fost suficient de atent, dar, pana acum, nu am auzit sa-si exprime pozitia, in vreun fel, reprezentantii puterii, liderii de partide, etc.   

Reclame

3 responses to “Dl. BENEDEK LEVENTE trebuie sa raspunda!

 1. http://www.dri.gov.ro/documents/oug%2031-2002.pdf

  cam asta e

  ma bucur in schimb ca sunt persoane gasesc de cuviinta sa reactioneze, si o fac intr-un mod civilizat.
  Spre deosebire de diversionistii deghizati in artisti nationalisti dar defapt ziaristi teroristi:

  http://victor-roncea.blogspot.com/

  http://www.gardianul.ro/Reactii-in-lant-la-%C2%ABRomania-cu-labii%C2%BB.-Expozitia-lui-Benedek-Levente-a-incaierat-Uniunea-Artistilor-Plastici-cu-protestatarii-s121106.html

 2. colantu ala facea parte dintr-un intreg,uitati-va la galeria artistului si ve-ti intelege.E Romania vazuta in diferite ipostaze care o definesc.
  Si nu-i vorba de antiromanism!(vezi pozele cu Respect 89)

 3. Pingback: Benedek Levente – ’’hartist’’ infractor | Hypestreet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s