Cumpar virginitate si drepturi litigioase!


De curand o tanara anunta ca-si vinde virginitatea pentru un milion de dolari. Scopul, declarat, plata studiilor. Asa cum era de asteptat, anuntul a declansat tot felul de comentarii. Unii au declarat ca pretul este mult exagerat, probabil in raport cu pretul pietii, altii, dimpotriva, au aparat ideea, etc. Nu am auzit, poate ca nu sunt eu informat, ca cineva sa fi declarat ca este vorba de prostitutie si, in orice caz, de imoralitate. 

Daca cele de mai sus sunt o intamplare, nu prea des intalnita, un alt fel de vanzare, cel putin la fel de imorala, dar mult mai nociva, este frecventa pe „piata libera” romaneasca. Proprietari directi, sau mostenitorii acestora, exasperati, ajunsi la disperare, dupa ce au batut, de nenumarate ori, pe la portile autoritatilor, dupa ce au batatorit drumurile justitiei, abandoneaza lupta si vand, pe nimica toata in raport cu valoarea reala, dreptul de proprietate  asupra imobilului revendicat, drept garantat de lege si devenit, prin voia reprezentantilor statului, drept litigios. Dupa putin timp, ca prin minune, cumparatorul dreptului litigios obtine actele care-l transforma in proprietar dar si in „fericitul castigator” al unui „bine meritat” profit care, uneori, poate fi de milioane de euro. Acesti cumparatori sunt specializati in astfel de afaceri si folosesc, fara scrupule, orice mijioace, inclusiv violenta.

Ce rost a avut legiferarea restituirii proprietatilor daca , in loc sa ajunga la proprietarii reali, unele au imbogatit, sub ochii autoritatilor si, poate, cu concursul acestora, niste indivizi, adevarati mafioti, care nu au nici o legatura cu procesul de refacere a proprietatii in forma legitima. Vom aplauda pe cei care vor pune sub ancheta aceste cazuri, vor corecta legile, vor restitui proprietatile adevaratilor proprietari si vor trimite in inchisoare pe „cumparatorii de drepturi litigioase” ca si pe eventualii lor complici din primarii, notariate, etc.

Astfel de intamplari sunt un grav atentat la PROPRIETATE transformand restituirea proprietatilor in prilej de imbogatire ilicita. Un atentat similar, despre care vom discuta in curand, este si felul in care sunt deposedati de proprietate cei ce detin apartamente in blocuri care se mansardeaza. Au inlesnit aceasta deposedare, prin incalcarea Constitutiei si a legilor: GUVERNUL liberal, condus de Calin Popescu-Tariceanu, si unele consilii locale, printre care cele din TIMISOARA si BRASOV.

Anunțuri

4 responses to “Cumpar virginitate si drepturi litigioase!

  1. bravo domne bravo… bine ca mai are ce vinde..

  2. Ma sperie acesti oameni periculosi. Ce lege da voie la astfel de mizerii?

  3. Numai dupa ce vor fi anulate tranzactiile facute sub imperiul fricii sau al disperarii si acesti samsari vor fi trimisi dupa gratii impreuna cu complicii lor,iar bunurile vor reveni proprietarilor de drept ,se va putea vorbi de respectarea dreprului de proprietate in Romania. De observat ca majoritatea noilor proprietari sunt cetateni straini(cu dubla cetateni) ce au navalit ca lacustele profitind de lacunele sistemului juridic romanesc.

  4. Bun venit! Parerile noastre concorda. Ma bucur!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s