Fericiti cei saraci cu duhul…


Daca este cineva in ravnita, de catre unii, lume a politicii, pe care sa-l dau ca exemplu pentru perseverenta, sau, mai corect spus, pentru obstinatia cu care-si urmareste scopurile, acela este dl Mircea Geoana. Ca ultima realizare, in ciuda opozitiei dlui Ion Iliescu, dl Geoana a obtinut, cu unanimitate de voturi, deci inclusiv al dlui Ion Iliescu, organizarea congresului extraordinar al PSD. La acest congres dl Mircea Geoana va fi desemnat prim-ministru, din partea PSD, in cazul victoriei in alegeri a acestui partid, victorie nu tocmai sigura, ba, vorbind pe sleau, cu totul nesigura. De ce s-a batut dl Geoana pentru organizarea acestui congres? Din mai multe motive, dar cel mai important, pentru dl Geoana, este acela ca, dupa ce va fi desemnat de congres, nici un alt organism al partidului nu va mai putea sa-l conteste. Foarte importanta este si galagia ce se va face cu aceasta ocazie, asemanatoare „conventiilor” din procesul electoral american, la care dl Geoana se vede tinand un discurs mai ceva ca al lui Barack Obama. Vreau sa-mi precizez pozitia. Cred ca ar fi benefica pentru Romania alternanta la putere, deci castigarea alegerilor de catre PSD. Dar, asa cum imi voi permite sa discut, intr-un alt comentariu, cei din PSD si-au taiat singuri craca de sub picioare, stradania dlui Geoana nu a reusit sa-i convinga pe prea multi alegatori, iar din panoplia programatica a partidului lipsesc cateva arme importante. Presimt ca nu voi participa la votul din 30 noembrie.

Reclame

5 responses to “Fericiti cei saraci cu duhul…

 1. Buna ziua,

  Va contactam din partea ziarului electronic Brasovul.Tau, singurul ziar exclusiv online. De curand am introdus pe site-ul nostru, o noua rubrica intitulata „Bloguri din Brasov”. Unde am dori sa promovam prin schimburi de link-uri cele mai interesante bloguri brasovene, din diverse domenii (politic, social, divertisment etc.)

  Ne-a atras atentia si blog-ul d-voastra, de aceea am dori sa stim daca sunteti interesat sa colaborati cu noi. Va multumim anticipat! Redactor Liana Adam

 2. …ca a lor va fi guvernul Romaniei. Dar, ce conteaza inca unul?

 3. Ghita Diblaru

  Mircea Geoana este preferatul meu. De cand Ion Iliescu l-a facut prostanac, simt un fel de duiosie maternala, de fapt paternala, pentru el si doresc sa-l vad prim-ministru. Poate ca rateurile vor reusi sa-l maturizeze.

 4. @Liana Adam De ce nu? Cu placere.

 5. Oare de ce se lupta cu atata inversunare pentru posturi politice? Nu pot intelege.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s