Sa invatam la scolile de vara


Domnii Calin Popescu Tariceanu si Vasile Blaga s-au hotarat sa ne invete ce poate fi grosolania „politica”, cum trebuie ea folosita pentru ca sa mai pierzi ceva alegatori si, mai ales, pentru ca cei pregatiti la scolile de vara ale PNL si PDL sa devina niste vajnici politicieni, inarmati cu doctrina batei si cu ideologia minciunii. Bravo, domnilor. Ati reusit sa faceti un pas inapoi in batalia pentru dulcea si imbatatoarea putere, ati reusit sa ne faceti sa va cunoastem mai bine. Acum stiu de ce isi permit baronii pe care-i sustineti sa calce legile, sa foloseasca banul public dupa bunul lor plac si sa se inconjoare cu ceata groasa a vorbariei fara continut. Nu va mai certati! Sunteti la fel.

Reclame

5 responses to “Sa invatam la scolile de vara

  1. Astia sunt si nu cred ca putem scapa de ei. Nu putem scapa deoarece nu sunt altii mai buni. Vor fi peste vreo suta sau doua de ani.

  2. Ghita Diblaru

    Ma gandesc la cei 2000 care l-au ingropat pe Caiac, la fetele lor pe care puteai citi hotararea, dar si patriotismul, pentru ca „ubi bene ibi patria” iar ei stiu unde le este bine. Parca ar fi unele asemanari, sau nu vad eu bine?

  3. Noi in schimb vom invata la scolile de iarna. Vom invata sa ne calim stand in frig, sa fim sanatosi mancand naturist, adica ceva paine, ceapa, varza si altele la fel. Vom invata sa tacem cu stoicism.

  4. @Mos Craciun Te inseli! Sunt mii de oameni inteligenti si cu o buna pregatire, care pot sa duca Romania pe un drum corect. Din pacate, acestia evita sa intre in politica din cauza faimei proaste de care se bucura aceasta. Dar nu se stie, nu aduce anul ce aduce ceasul!

  5. Aveam o impresie mai buna despre Calin P. Tariceanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s