anti-PROPAGANDA ELECTORALA


In timp ce brasovenii blestema dezordinea din oras, circulatia haotica, preturile tot mai mari, sfidarea cu care bogatia priveste spre modestia celor care traiesc dintr-un salariu muncit, din inaltime ne zambesc cei care aspira la oala cu miere. Contra a sute de mii sau milioane de euro, s-au cocotat pe blocuri si pe stalpi, au umplut paginile ziarelor, vorbesc de pe ecranele televizoarelor si ne promit fericirea intruchipata in tot felul de proiecte fanteziste. Nimeni nu ne spune cum vom plati aceste proiecte, ce datorii va mai face orasul, cum s-au cheltuit banii imprumutati pana acum, – cam 1300 de euro,adica 46-47 de milioane de lei vechi pe familie-, cati vor muri in ambulantele cu care vor fi dusi la un spital de urgenta  pe care cineva vrea sa-l construiasca intr-o comuna de langa Brasov , etc. etc. Ma tem ca presiunea in exces asupra alegatorilor se va transforma in anti-propaganda electorala si este de asteptat ca dezaprobarea brasovenilor, fata de nou nascutul cult al personalitatii, sa aduca o masiva neparticipare la votul de duminica.

Reclame

4 responses to “anti-PROPAGANDA ELECTORALA

  1. Trebuie sa adaog ca este posibil ca nemultumirile sa se transforme intr-un neasteptat numar de voturi pentru candidati si partide apartinand aproape anonimatului.

  2. Aproape peste tot suntem asaltati de oportunistii care se proclama politicieni. Incompetenti si lacomi, ne distrug tara.

  3. Vreau sa va atrag atentia la un articol de pe pag 3 in Jurnalul National.

  4. Brava! De acord cu tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s